Izbor vencanice u salou vencanica

Jedan interesantan trend koji je krenuo na trulom zapadu. Eto čisto samo da se informišete da ima i takvih vencanja.

Rustikalna venčanja su uvek popularan izbor tema za venčanja, posebno među parovima koji žele hladnu, opuštenu atmosferu na svoj veliki dan. Ali šta je rustikalno venčanje? Iako je ideja o rustikalnom venčanju bila od posebnog interesa tokom poslednjih nekoliko godina, činjenica je: to je vanvremenska tema venčanja koja postoji već godinama. Rustikalna venčanja imaju snažan uticaj na zemlju, baštu ili farmu i obično imaju puno prirodnih tekstura poput kore i različitih organskih materijala i vlakana.

Ostaje izbor vencanice u salonu vencanica za ovakvo venčanje, a tome ćemo dalje govoriti.

Rustikalna venčanja su pomalo ležerna i često se održavaju u prostorijama poput štala, farmi, planinarskih domova ili rančeva. U stvari, bilo gde na kojem se nalazi sjajna priroda ili priroda savršeno odgovara rustikalnoj temi. Dekor ima tendenciju da sadrži puno prirodnih elemenata, uključujući drvo, vreću, divlje cveće, voće i slično. Može biti pomalo otrcano, a korišćenje puno neusklađenih elemenata nije samo prihvatljivo, već se očekuje na rustikalnom venčanju.

Ne morate da imate sve ove elemente da biste imali rustikalno venčanje, na primer, mogli biste se venčati u hotelskoj plesnoj dvorani, ali koristeći rustični dekor i divlje cveće. Više se odnosi na ukupnu vibraciju nego na pojedinačne detalje. Rustikalna venčanja treba da budu opuštena, romantična i prirodna. Rustikalna venčanja nisu samo u tome da budu u trendu (mada mogu da budu prilično u trendu). Iako se zemljani i jednostavni predmeti poput zidarskih tegli, neusklađenih vaza, čaša i posuđa često nalaze na venčanjima u rustikalnoj temi, mogućnosti je bezbroj.

Rustična venčanja često se mešaju sa vintage venčanjima, ali zapravo su prilično različita. Dok se rustikalna tema više fokusira na prirodne elemente i sjaj na otvorenom, vintage venčanje svoju inspiraciju crpi iz prošlih vremena. Vintage venčanja često imaju starinski viktorijanski ukus. Tamo gde se na rustikalnim venčanjima nalaze zidane tegle pune divljeg cveća i trkačkih stolova za trbušaste stolove, u vintage venčanjima je veća verovatnoća da imaju vintage vaze, starinsko posuđe i čipkaste stolnjake. Zajedničko je dvema temama da se radi o jednostavnosti, prirodi i karakteru … Puno karaktera!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.